[O1] zasłonki na tylne szyby - gdzie szukać?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • qickare
    Rider
    • 2007
    • 286

Zamieszczone przez Big
    kosztowała by kierowcę 200 zł i 2 pkt karne.
    no ale po co? Przecież na taki mandat to im szkoda blankietów i długopisu. Oni wolą poczekać chwile i wpakować 500 zł i 10 pkt :twisted:

A co do jazdy na drogach dwujezdniowych o równej bądź więcej niż 2 pasach ruchu no to normalka, że większość napina lewym, bo przecież oni mają najszybszy samochód :shock: ,a jak usiądziesz im na to tylko patrzą w lusterko wsteczne i dalej lewym

Ja sam staram się jechać zawsze prawym pasem ale w skrajnych przypadkach jak już prawy pas jest tak dziurawy czy ma Line Assist zrobiony w kolein to w większości przypadków jadę lewym ale patrzę we wsteczne lusterko i jak widzę, że coś szybko się zbliża to umożliwiam mu bezpieczne wyprzedzenie mnie i zjeżdżam na prawy pas.
  • Agamek12
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 9935
    • Ford

Koledzy,

jestem pewien, że ktoś kiedyś chwalił się na forum, że ma zasłonki dopasowane idealnie do kształtu tylnych okien bocznych i na klapę O1 sedan. Próbowałem dziś odnaleźć jego wpis i nie udało mi się. Próbowałem też znaleźć zasłonki na Allegro i w ASO, ale też "pudło". Gdzie tego szukać i jaki jest tego koszt?
    Adam... Używam:
    Rolka: e11FL 97KM/130Nm
    Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• piotrek_os
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8160
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Agamek12, milotec za taka kase.....ze pewnie dasz sie spokój
      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• Agamek12
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 9935
        • Ford

No ale pamiętam jak dziś, że ktoś mówił że kupił albo sprzedaje je za około 100zł/kpl... Moze to były używane i w dziale giełda?
        Nic to, do O2 kosztują 400zł,, więc do O1 pewnie tyle samo, a samemu (jak kowalowi) nie mam czasu się zająć... Cóż, kupię zasłonki na Allegro albo przyciemnię tył folią...
        Adam... Używam:
        Rolka: e11FL 97KM/130Nm
        Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• momo05
          Rider
          • 2008
          • 395

z zasłonkami jest problem do O I
          wydzwoniłem wszelkie firmy pl majace w ofercie milotecka i co i brak już nie robią kiedyś tak obecnie już nie
          zadzwoniłem do czechów i odp taka sama czyli kicha totalna są tylko do O II niestety
          jedyna szansa ze ktoś po dejmie się z kolegów wyprodukowania czegoś takiego
          .................................................. ..............
          O SERCE SZKODNIKA dba
          Perfect Serwis DobryGrześWawa

.................................................. ..............

Komentarz

Pracuję...